Перегляд зібрання за групою - Автори Благополучна, Анастасія Геннадіївна

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 5 до 24 із 44 < назад   далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022-06-30CULTURE OF PROFESSIONAL COMMUNICATION IN THE HOSPITALITY INDUSTRY: ITS SIGNIFICANCE AND INFLUENCEБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Литвин, Оксана Вікторівна
2022-06-17Dehydration of berries during storageБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022Development of turkey's tourist industry in the convention of the covid-19 pandemic: challenges and opportunitiesКирилюк, Ірина Миколаївна; Поворознюк, Інна Миколаївна; Нещадим, Людмила Миколаївна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна; Литвин, Оксана Вікторівна
2022-06-22ECOLOGICAL BERRY PACKAGING AS AN ALTERNATIVE TO PLASTIC CONTAINERSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Парахненко, Владислав Геннадійович
2021-08-31EFFECT OF CHITOSAN PRETREATMENT ON THE QUALITY OF STRAWBERRIES DURING COLD STORAGEБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2020EFFICIENCY OF PRETREATMENT OF STRAWBERRIES WITH CHITOSAN SOLUTIONS DURING COLD STORAGE IN A MODIFIED GAS ATMOSPHEREБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2022FRANCHISING IN THE RESTAURANT INDUSTRYБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Литвин, Оксана Вікторівна
2022-05-05Franchising of the restaurant industry in war conditionsБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-06-22MODERN SOLUTIONS IN SORTING FRUIT AND VEGETABLE RAW MATERIALSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2020-12-25Preservation of strawberry quality by pretreatment with chitosanБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2022-06-17SUBLIMATION AS AN ALTERNATIVE METHOD OF STORING BERRIESБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2020-04-07Technology of storing strawberries pretreated with chitosan.Благополучна, Анастасія Геннадіївна
2023The Influence of Globalization Processes on the Development of the Restaurant Business of UkraineПоворознюк, Інна Миколаївна; Джога, Ольга Валентинівна; Нещадим, Людмила Миколаївна; Кирилюк, Ірина Миколаївна; Тимчук, Світлана Володимирівна; Благополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-03-03THE USE OF BIODEGRADABLE UTENSILS IN RESTAURANTSБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна
2022-06-17Use of fluidization tunnels of shock freezing for raspberriesБлагополучна, Анастасія Геннадіївна
2022-03-03WASTEFUL TECHNOLOGIES MINI-PRODUCTIONБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна; Нещадим, Людмила Миколіївна
2022-05-17Антимікробне покриття на основі хітозану в якості безпечного зберігання швидкопсувної ягідної сировиниБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2022-03-31ВПЛИВ ЗОВНІШНІХ ТА ВНУТРІШНІХ ФАКТОРІВ НА ЗМІНУ ПОВЕДІНКИ СПОЖИВАЧІВ ПОСЛУГ ГОСТИННОСТІБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Ляховська, Неля Олександрівна
2018-10-25Вплив обробки хітозаном на фізико-хімічні показники свіжої суниці під час зберіганняБлагополучна, Анастасія Геннадіївна; Заморська, Ірина Леонідівна
2018-11-15Вплив обробки хітозаном на інтенсивність дихання ягід суниці під час зберіганняБлагополучна, Анастасія Геннадіївна