Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10483
Назва: | Інструкційні картки. Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати |
Автори: | Філімонова Ірина, Гвоздецька Юлія |
Ключові слова: | інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, страви з овочів, канапе, салати, харчові технології |
Дата публікації: | 20-лис-2018 |
Видавництво: | ВПЦ "Візаві" |
Серія/номер: | Професійна освіта. Харчові технології; |
Короткий огляд (реферат): | У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів, салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10483 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Інструкційні картки Овочі.pdf | 388,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.