Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10483
Назва: Інструкційні картки. Приготування страв з овочів. Холодні закуски та салати
Автори: Філімонова Ірина, Гвоздецька Юлія
Ключові слова: інструкційно-технологічні картки, технологія приготування, страви з овочів, канапе, салати, харчові технології
Дата публікації: 20-лис-2018
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Серія/номер: Професійна освіта. Харчові технології;
Короткий огляд (реферат): У посібнику подано інструкційні картки з приготування страв з овочів, салатів, холодних закусок до дисципліни «Виробниче навчання», передбачені робочим навчальним планом для засвоєння студентами в процесі практичної підготовки. Рекомендовано студентам спеціальності 015.21 «Професійна освіта. (Харчові технології)» денної та заочної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10483
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інструкційні картки Овочі.pdf388,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.