Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581
Title: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ СИРУ |
Authors: | Кравченко, Тамара Василівна Дейниченко, Григорій Вікторович |
Keywords: | розробка технологій продуктів харчування харчова промисловість |
Issue Date: | Mar-2019 |
Publisher: | Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. |
Abstract: | В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. |
URI: | http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581 |
Appears in Collections: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези Кравченко Т.В..docx | 16,04 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.