Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581
Title: РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ СИРУ
Authors: Кравченко, Тамара Василівна
Дейниченко, Григорій Вікторович
Keywords: розробка технологій продуктів харчування
харчова промисловість
Issue Date: Mar-2019
Publisher: Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р.
Abstract: В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів.
URI: http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581
Appears in Collections:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези Кравченко Т.В..docx16,04 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.