Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКравченко, Тамара Василівна-
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.date.accessioned2019-06-07T10:23:23Z-
dc.date.available2019-06-07T10:23:23Z-
dc.date.issued2019-03-
dc.identifier.urihttp://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581-
dc.description.abstractВ сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМатеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р.uk_UA
dc.subjectрозробка технологій продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.titleРОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ СИРУuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Кравченко Т.В..docx16,04 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.