Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Тамара Василівна | - |
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-07T10:23:23Z | - |
dc.date.available | 2019-06-07T10:23:23Z | - |
dc.date.issued | 2019-03 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10581 | - |
dc.description.abstract | В сучасних економічних умовах на всіх етапах виробництва та переробки харчової сільськогосподарської сировини велика увага приділяється створенню та освоєнню нових ресурсозберігаючих технологій, а також удосконаленню існуючих технологічних процесів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій «Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі», 19-20 березня 2019 р. | uk_UA |
dc.subject | розробка технологій продуктів харчування | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.title | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ СИРУ | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Кравченко Т.В..docx | 16,04 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.