Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10606
Назва: Формування фахових компетентностей з безпеки життєдіяльності та охорони праці у майбутніх учителів освітньої галузі «Технології»
Автори: Нагайчук, Олена Валерівна
Ключові слова: вчитель технологій, компетентності, компетенції, загальні та фахові компетентності, результати навчання, дисципліна «Основи охорони праці» та «Безпека життєдіяльності».
Дата публікації: гру-2018
Видавництво: Вінниця: ВДПУ, 2018.
Короткий огляд (реферат): У статті обґрунтовується актуальність формування компетентностей з безпеки життєдіяльності та охорони праці у майбутніх вчителів технологій. Здійснено аналіз понять «компетенція», «компетентність» у психолого-педагогічній літературі. Обґрунтовано перелік фахових компетенцій з БДЖ та ОП, якими мають оволодіти студенти у процесі технологічної освіти.
Опис: Нагайчук О.В. Формування фахових компетентностей з безпеки життєдіяльності та охорони праці у майбутніх учителів освітньої галузі «Технології» / О. В. Нагайчук // Актуальні проблеми підготовки вчителя трудового навчання та технологій середньої школи: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць. – Вінниця: ВДПУ, 2018. – 324 с. – С. 109-112.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10606
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
FORMUVANNY_FAXOVY`X_KOMPETENTNOSTEJ_BEZPEKY.pdfНагайчук О.В. Формування фахових компетентностей з безпеки життєдіяльності та охорони праці у майбутніх учителів освітньої галузі «Технології» / О. В. Нагайчук // Актуальні проблеми підготовки вчителя трудового навчання та технологій середньої школи: теорія, досвід, проблеми: збірник наукових праць. – Вінниця: ВДПУ, 2018. – 324 с. – С. 109-112.167,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.