Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10645
Назва: Підготовка студентів до керівництва образотворчою діяльністю дітей дошкільного віку
Автори: Воєдило, Ольга Вікторівна
Поліщук, Олена Василівна
Ключові слова: підготовка
супровід
образотворча діяльність
художньо-естетичне виховання
інноваційні педагогічні технології
діти дошкільного віку
Дата публікації: кві-2019
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Підготовка студентів до керівництва образотворчою діяльністю дітей дошкільного віку: навчально-методичний посібник / Олена Поліщук, Ольга Воєдило. – Умань: ВПЦ «Візаві», – 2019. – 120с.
Серія/номер: УДК;378.018.8:373.2.011.3 – 051(075.8)
П;50
Короткий огляд (реферат): Матеріали навчально-методичного посібника розкривають педагогічні технології супроводу освітнього процесу підготовки студентів у закладах вищої освіти до керівництва образотворчою діяльністю дітей дошкільного віку. Зміст посібника спрямований на формування професійних компетенцій майбутніх фахівців у галузі художньо-естетичного виховання дошкільників та розвитку їхніх творчих здібностей на засадах сучасних інноваційних педагогічних технологій. У посібнику вміщено структуру навчальної дисципліни, зміст залікових кредитів, завдання до самостійної навчально-дослідної роботи, матеріали для педагогічної практики, питання до екзамену та підсумковий тестовий контроль. Навчально-методичний посібник розрахований на широке коло науковців, аспірантів, магістрантів, студентів та практичних працівників, яких цікавлять проблеми різнобічного розвитку особистості дитини-дошкільника засобами образотворчого мистецтва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10645
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ООМ посібник Поліщук, Воєдило.pdf1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.