Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10737
Назва: Мистецтво як засіб художньо-естетичного розвитку майбутніх фахівців харчової галузі у системі професійної освіти
Автори: Дубова, Наталія Вячеславівна
Харитонова, Валентина Василівна
Ключові слова: мистецька освіта, художньо-естетичний розвиток, професійна освіта, професійно-технічна освіта, харчові технології, практична підготовка, інженер-педагог харчової галузі
харчові технології
Дата публікації: кві-2019
Видавництво: Вип. 1 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О. І. Безлюдний]. – Умань : Візаві, 2019. – 146 с.
Короткий огляд (реферат): В статті обґрунтовано актуальність художньо-естетичного розвитку майбутніх фахівців харчової галузі у системі професійної освіти засобами мистецтва, зокрема, необхідність введення мистецької складової до професійної підготовки означених фахівців. Приділено увагу з’ясуванню ролі мистецької освіти у підготовці майбутніх фахівців харчової галузі, визначено шляхи підвищення рівня художньо-естетичного розвитку особистості у процесі професійної освіти фахівців харчової галузі. Акцентовано увагу на доцільності поєднання мистецької освіти та спеціальної фахової підготовки у процесі формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі.
Опис: Вип. 1 / МОН України, Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; [голов. ред. О. І. Безлюдний]. – Умань : Візаві, 2019. – 146 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10737
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубова та Харитонова.docx39,67 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.