Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10769
Назва: Три етапи еволюції «майстра слова» Євгена Плужника
Автори: Гончарук, Валентина Анатоліївна
Ключові слова: Євген Плужник
еволюція поета Євгена Плужника
збірки Євгена Плужника
три етапи еволюції майстра слова
Дата публікації: 17-кві-2019
Видавництво: ГО «Наукова філологічна організація «ЛОГОС»
Бібліографічний опис: Гончарук В. А. Три етапи еволюції «майстра слова» Євгена Плужника / В. А. Гончарук // Сучасні наукові дослідження представників філологічних наук та їхній вплив на розвиток мови та літератури: Матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Львів, 12–13 квітня 2019 р. – Львів: ГО «Наукова філологічна організація «ЛОГОС», 2019. – С. 64–69.
Короткий огляд (реферат): Євген Плужник увійшов у літературу передовсім як талановитий поет. Збереглося приблизно 160 його віршів і лірико-філософські поеми «Канів» та «Галілей». Цей кількісно невеликий спадок – коштовний здобуток національної культури: високохудожні тексти є філософічними й емоційними, зображують історичну конкретику і позачасові візії, містять дрібниці побутування і трансцендентні осяяння, виражають таємничу силу життя і вічні цінності. Три його збірки «Дні», «Рання осінь» і «Рівновага» – це три етапи еволюції його світобачення й поетичного становлення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10769
Розташовується у зібраннях:Факультет філології та журналістики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Try` etapy` evolyuciyi «majstra slova» Yevgena Pluzhny`ka.pdf227,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.