Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10795
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБілошкурська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПавленко, Володимир Олександрович-
dc.date.accessioned2019-06-18T11:49:31Z-
dc.date.available2019-06-18T11:49:31Z-
dc.date.issued2018-10-
dc.identifier.citationБілошкурська, Н. В., Павленко В. О. Концентрація ринку борошна в Україні: особливості оцінки. Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Умань, 18-19 жовтня 2018 р. / Редкол. : Школьний О. О. (відп. ред.) та ін. Умань : Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2018. С. 31–34.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10795-
dc.description.abstractУ тезах доповіді досліджено особливості оцінки концентрації ринку борошна в Україні. Методичне забезпечення оцінки концентрації ринку, представлене індексом Херфіндаля-Хіршмана, є цілком достатнім у маркетингових дослідженнях. Одержані результати дозволяють сформувати вектор подальших дій щодо аналізу кон’юнктури ринку борошна та її впливу на процес маркетингового ціноутворення, що складе основу подальших досліджень авторів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherВидавничо-поліграфічний центр «Візаві»uk_UA
dc.subjectринок борошнаuk_UA
dc.subjectконцентраціяuk_UA
dc.subjectіндекс Херфіндаля-Хіршманаuk_UA
dc.subjectринкова часткаuk_UA
dc.subjectметодичне забезпеченняuk_UA
dc.subjectконкурентне середовищеuk_UA
dc.titleКонцентрація ринку борошна в Україні: особливості оцінкиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biloshkurska_Pavlenko.pdf281,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.