Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10823
Назва: Професійна підготовка майбутніх економістів у контексті стандартизації вищої освіти
Автори: Кірдан, Олександр Петрович
Ключові слова: вища економічна освіта
зміст освіти
компетентнісний підхід,
стандарт вищої освіти
Дата публікації: 2018
Видавництво: Гнозис
Бібліографічний опис: Кірдан О.П. Професійна підготовка майбутніх економістів у контексті стандартизації вищої освіти / О.П. Кірдан // Всеукраїнський науково-практичний журнал «Директор школи, ліцею, гімназії» – Спеціальний тематичний випуск «Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору». – №6. – Кн.2. – Том IV (82). – К.: Гнозис, 2018. – С. – 28 –36.
Короткий огляд (реферат): У статті узагальнено положення нормативних документів щодо стандартизації вищої економічної освіти в Україні. Основною метою проведеного дослідження є характеристика організаційно-методичних засад сучасної професійної підготовки майбутніх економістів у контексті стандартизації вищої освіти. Систематизація літературних джерел та підходів до вирішення проблеми стандартизації вищої економічної освіти засвідчила, що у працях вітчизняних науковців вона не знайшла належного відображення. Актуальність вирішення даної наукової проблеми полягає в тому, що згідно із наказами Міністерства освіти і науки України у 2018–2019 н.р. введено в дію стандарти вищої освіти з економічних спеціальностей. Методичним інструментарієм проведеного дослідження стали загальнонаукові та конкретно наукові методи (аналіз методичної літератури та нормативних документів; порівняння, класифікація, узагальнення) та емпіричні методи (аналіз та узагальнення практики підготовки майбутніх економістів, педагогічне спостереження та ін.), періодом дослідження обрано 2015–2018 рр. Результати проведеного дослідження можуть бути корисними для викладачів закладів вищої освіти України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10823
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kirdan_84.pdf404,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.