Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848
Назва: Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Кирилюк, Ірина Миколаївна
Ключові слова: Інновації
готельно-ресторанний бізнес
інноваційна діяльність
туризм
Дата публікації: 2018
Видавництво: Житомирський державний університет імені Івана Франка
Бібліографічний опис: Кирилюк І. М. Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу / І. М. Кирилюк // Збірник тез доповідей І Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації» (14-15 лютого 2019 року) / Міністерство освіти і науки України; Житомирський державний університет імені Івана Франка. – Житомир, 2018. – С. 17-19.
Короткий огляд (реферат): Основною складовою туристичної індустрії та ключовим чинником розвитку туризму є готельно-ресторанний бізнес, який містить комплекс послуг для задоволення потреб туристів. Розглянуто роль інновацій у розвитку готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10848
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
збірник_кирилюк.pdf535,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.