Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10880
Назва: Концепція «розумного міста» як прогресивний підхід в управлінні міською інфраструктурою
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: місто
рівень життя
модель управління
розумне місто
інформаційно-комунікаційні технології
міська інфраструктура
ознаки розумного міста
сучасні технології
Дата публікації: кві-2019
Видавництво: Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Концепція «розумного міста» як прогресивний підхід в управлінні міською інфраструктурою / О. Л. Богашко // Місто. Культура. Цивілізація: міжнародний контекст : матеріали міжнар. наук.-теорет. інтернет-конф., Харків, квітень 2019 р. / [редкол. : М. К. Сухонос (відпов. ред.) та ін.] ; Харків. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2019. – С. 9 – 11.
Серія/номер: УДК 316.334.56+316.7]-027.543(06);
Короткий огляд (реферат): Сучасні міста є наочним відображенням різнопланових соціально-економічних процесів і змін, безпрецедентних за своїм динамізмом, глибиною і всеосяжністю. Відіграючи все більш значущу роль в глобальній економіці, вони одночасно відчувають деструктивні екологічні та соціальні наслідки свого швидкого зростання. На перший план виходять завдання підвищення рівня життя, подолання соціальної нерівності, захисту навколишнього середовища та ефективного управління. Однією з таких моделей управління є концепція «розумного міста» (smart city), що передбачає активне використання інформаційних та комунікаційних технологій. Розумне місто – це ефективна інтеграція фізичних, цифрових і людських систем в штучно створеному середовищі з метою забезпечення стійкого, благополучного і всебічного майбутнього для його громадян.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10880
ISBN: 978-966-695-493-3
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kontseptsiia_rozumnoho.pdf769,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.