Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10888
Назва: Про найголовніше... (запитували майбутні педагоги у досвідчених)
Автори: Кузнець, Тетяна Володимирівна
Скус, Ольга Володимирівна
Кукуруза, Антоніна Василівна
Ключові слова: Усна історія
Педагоги
Освіта
Освітяни
Дата публікації: 2018
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Про найголовніше... (запитували майбутні педагоги у досвідчених). / [Уклад. Кузнець Т.В., Скус О.В., Кукуруза А.В.] – Умань: ВПЦ "Візаві" (Видавець «Сочінський М.М.»), 2018. - 121 с.
Короткий огляд (реферат): Збірка усноісторичних матеріалів включає більше п’ятдесяти фрагментів бесід студентів історичного факультету з досвідченими педагогами міста Умані. Майбутні педагоги досвідченим ставили багато питань, серед яких було зацікавлення і життєвим шляхом, і освітою, і стажем роботи, і нинішніми заняттями тощо. Але найголовніше, що хотіли випитати студенти, це секрети педагогічної праці, секрети успіху і задоволення від професії. Досвідчені педагоги мали нагоду згадати свою молодість, свій перший урок і багато чого цікавого. Секретами професії поділились. В узагальненому вигляді получився діалог поколінь про вічні цінності педагогічної праці: любов до учнів, знання свого предмету і незгасне бажання навчати дітей. Видання зацікавить усіх небайдужих до освітянських проблем. Воно розраховане на краєзнавців, на істориків, на молодь.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10888
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ПРО НАЙГОЛОВНІШЕ... весь текст (pdf.io).pdf10,56 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.