Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10942
Назва: Неформальні практики інтеграції дітей мігрантів у освітнє середовище Португалії
Автори: Гут, Наталя Василівна
Ключові слова: діти мігрантів
країна походження
мовна освіта
національна ідентичність
неформальна освіта
Дата публікації: 18-кві-2019
Бібліографічний опис: Гут Н. Неформальні практики інтеграції дітей мігрантів у освітнє середовище Португалії. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст: матеріали ІІ міжн. науково-практ.конф., 18-19 квітня 2019 р., м.Умань. Умань : «Візаві», 2019.
Короткий огляд (реферат): Дослідження аналізує неформальні практики інтеграції дітей мігрантів у освітнє середовище, що сприяють загальному розвитку дитини, отриманню додаткових знань, яких бракує для повноцінного навчання в освітніх закладах приймаючої країни, а також налагоджують співробітництво між зацікавленими сторонами в галузі освіти. З’ясовано, що на сучасному етапі трансформації шкільної освіти в Португалії регуляторні обмеження в освітньому законодавстві та політиці нерідко перешкоджають закладам формальної освіти зреалізовувати власні програми та проекти на неформальному рівні. Не зважаючи на це, в освітньому середовищі Португалії існує цілий ряд різних ініціатив, що функціонують на місцевому або регіональному рівні, реалізуються найчастіше закладами формальної освіти разом із суб’єктами неформальної освіти та фінансуються з державного бюджету чи приватним сектором.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10942
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gut_neform practyky.pdf488,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.