Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10955
Назва: Історія України з найдавніших часів до кінця XVIII століття: навчальний посібник.
Автори: Кузнець, Тетяна Володимирівна
Кукуруза, Антоніна Василівна
Ключові слова: Історія України з найдавніших часів до кінця XVIII ст.
Навчальний посібник
Програма курсу
Заочна форма
Дата публікації: 2018
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Кузнець Т.В., Кукуруза А.В. Історія України з найдавніших часів до кінця XVIII століття: навчальний посібник. – Умань: Видавничо-поліграфічний центр «Візаві», 2018. – 245с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з курсу "Історія України з найдавніших часів до кінця XVIII ст.” укладено у відповідності з вимогами кредитно–модульної системи. Він включає програму курсу та його структуру в межах планових годин з поділом на змістові модулі, а також – теми семінарських занять, завдання для самостійної роботи, шкалу та критерії оцінювання знань студентів, теми рефератів, питання для повторення та список літератури для вивчення курсу. Посібник містить основну хронологію та опорні поняття і терміни. В посібнику вміщено завдання для підсумкового контролю. Наявність цієї інформації допомагатиме сприйняттю історичних подій, їх запам’ятовуванню та розумінню сутності основних проблем історії України вказаного періоду. Для студентів історичних та інших гуманітарних факультетів, усіх, хто захоплюється українською історією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10955
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
З ф Історія України за найд часів до 18 ст-конвертирован.pdf4,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.