Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10960
Назва: СУЧАСНІ ВИМОГИ ПРИ ПІДГОТОВЦІ ВЧИТЕЛЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ДЛЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ
Автори: Литвиненко, Віктор Юрійович
Ключові слова: анкетування
сучасні засоби
учитель
педагогічна практика
іноземні мови
французька
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: 1. Бетьом Ф. Проект на уроці іноземної мови // Ф. Бетьом. – К. : Основа, 2007. – 45 c. 2. Олійник І. П. Використання методу проектів на уроках англійської мови як один із шляхів формування комунікативної компетентності учня // І. П. Олійник. – Котовськ, 2012. – 21 с.
Короткий огляд (реферат): Студенти, які навчаються на факультетах початкового навчання, не приділяють достатньо уваги вивченню мови. Ефективним підходом у такому випадку може стати використання засобів моделювання та проектування у процесі загальної педагогічної підготовки вчителів іноземної мови з метою формування особистісних рис педагога та його педагогічної культури в роботі з молодшими учнями.
Опис: З метою підвищення рівня теоретичних знань учителів школи їм було запропоновано обрати теми практико-орієнтованих семінарів:  Види проектів, методика їх підготовки в початкових класах;  Психолого-педагогічні особливості навчання учнів початкових класів;  Проектна діяльність на уроках іноземної мови в початкових класах, від теорії до практики;  Особливості впровадження проектної діяльності в навчально-виховний процес.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/10960
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lytvynenko suchasni vymogy.pdf307,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.