Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11001
Назва: Обліково-аналітичне забезпечення прийняття управлінських рішень на підприємстві
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: прийняття рішень
діагностика фінансового стану
фінансова звітність
облікова інформація
управлінська звітність
види управлінського аналізу
інтегрована система обліку
Дата публікації: 16-тра-2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Обліково-аналітичне забезпечення прийняття управлінських рішень на підприємстві / О. Л. Богашко // Облік, аудит, аналіз: сучасні проблеми теорії та практики : матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф., 16 травня 2019 р., Миколаїв. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – С. 65 – 67.
Серія/номер: УДК;657.1.012
Короткий огляд (реферат): Процес прийняття рішень, як етап управління, відіграє важливу роль в економічній діяльності підприємств всіх форм власності. Діагностика фінансового стану підприємства за даними балансу дозволяє при порівнянні взаємозалежності показників прослідкувати тенденцію розвитку, віднайти цінні ключові моменти стосовно важливих факторів, що впливають на його діяльність.Аналіз фінансової звітності відіграє важливу роль у процесі прийняття управлінських рішень. Його основною метою є встановлення факторів впливу на формування активів, власного капіталу, зобов’язань та чистого прибутку суб’єкта господарювання. На основі викладеного пропонується альтернативний підхід до здійснення облікового процесу, який дозволить здійснити економічну діагностику кожної підсистеми підприємства та приймати ефективні управлінські рішення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11001
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oblikovo-analitychne.pdf290,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.