Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11028
Назва: Методологічні аспекти сучасної рекреаційної географії
Автори: Браславська (Тімець), Оксана Володимирівна
Кравцова, Ірина Віталіївна
Ключові слова: рекреаційна географія
методологічні аспекти
предмет рекреаційної географії
завдання рекреаційної географії
Дата публікації: 2018
Видавництво: Альфа-ПІК
Бібліографічний опис: Браславська О.В. Методологічні аспекти сучасної рекреаційної географії / О.В. Браславська, І.В. Кравцова // Географія та туризм : Наук. зб. / Ред. кол. : Любіцева О.О. (гол. ред.) та ін. – К. : Альфа-ПІК, 2018. – Вип. 42. – С. 3–11.
Серія/номер: УДК;911.3 (075.8)
Короткий огляд (реферат): У статті поставлено за мету вирішення завдань сучасної рекреаційної географії на основі чітко окреслених методологічних аспектів її наукового апарату. Розв’язання поставленої мети стало можливим за допомогою таких методів як аналіз наукових джерел із порушеної проблеми, що дало змогу уточнити сутність поняття «рекреаційна географія», її «об’єкт» і «предмет»; опис географічних процесів і явищ, зокрема і в рекреаційній географії. Новизною доробку стало узагальнення бачення науковцями наукового апарату рекреаційної географії, що сприяло його результативності: визначено завдання рекреаційної географії та вектори їх вирішення. Практична значимість: стаття може стати елементом лекцій навчальної дисципліни для майбутніх учителів географії, так як їх професійна діяльність пов’язана з такою складовою освітнього процесу як з організація відпочинку і оздоровлення підростаючих поколінь.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11028
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metod.pdf504,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.