Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11106
Назва: Активізація пізнавальної діяльності дошкільників при ознайомленні з природою
Автори: Попиченко, Світлана Сергіївна
Ключові слова: активізація пізнавальної діяльності
дошкільний вік
пізнавальні потреби
пізнавальний інтерес
ознайомлення з природою
психолого-педагогічні умови
Дата публікації: бер-2018
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Попиченко С.С. Активізація пізнавальної діяльності дошкільників при ознайомленні з природою / С.С.Попиченко // Вісник науково-дослідної лабораторії «В.О.Сухомлинський і школа ХХІ століття»: 100-річчю від дня народження В.О.Сухомлинського присвячується / за ред. В.Г.Кузя. – Умань: ВПЦ «Візаві», 2018. – Вип. ХІ. – С.115 – 122.
Серія/номер: УДК;37 (09)
Короткий огляд (реферат): У статті розкривається поняття пізнавальної діяльності дітей. Утверджується роль дошкільного віку як особливо сприятливого для формування пізнавальних потреб та інтересів. З’ясовується сутність та психолого-педагогічні умови активізації пізнавальної діяльності. Підкреслюється вплив природного оточення на формування пізнавальної діяльності дітей, визначається завдання ознайомлення дошкільників з природою, форми організації дітей, методи навчання. Звертається увага на забезпечення єдності в роботі дошкільного закладу освіти та сім’ї в активізації пізнавальної діяльності дітей при ознайомленні з природою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11106
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktyvizatsiia_piznavalnoi_diialnosti.pdf302,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.