Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11137
Назва: Розвиток аналітичних здібностей учнів засобами інтегральних пізнавальних хімічних задач
Автори: Галушко, Сергій Миколайович
Грабова, Наталія Василівна
Ключові слова: Аналітичні здібності
Інтегральні пізнавальні задачі
Хімічні задачі
Дата публікації: кві-2019
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Природничі науки і освіта : збірник наукових праць природничо-географічного факультету. – Умань : «Візаві», 2019. – 160 с.
Серія/номер: УДК;[50:37](082)
Короткий огляд (реферат): В статті йдеться про те, що розвиток аналітичних здібностей учнів відбувається за рахунок впровадження в освітній процес інтегральних впізнавальних хімічних задач. Використання інтегральних пізнавальних задач дозволяє цілісно вирішувати проблему фундаменталізації, оптимізації та якості хімічної освіти на рівні універсальних навчальних дій школяра; індивідуалізувати процес розвитку аналітичних здібностей з урахуванням доступності задач і гармонійності набутого учнями досвіду їх вирішення; виділяти типологію труднощів, які учні відчувають при розвʼязуванні хімічних задач і надавати допомогу учням відповідно до типу задач; здійснювати розвиток аналітичних здібностей під час співпраці учнів один з одним і вчителем.
Опис: В статті йдеться про те, що розвиток аналітичних здібностей учнів відбувається за рахунок впровадження в освітній процес інтегральних впізнавальних хімічних задач. Використання інтегральних пізнавальних задач дозволяє цілісно вирішувати проблему фундаменталізації, оптимізації та якості хімічної освіти на рівні універсальних навчальних дій школяра; індивідуалізувати процес розвитку аналітичних здібностей з урахуванням доступності задач і гармонійності набутого учнями досвіду їх вирішення; виділяти типологію труднощів, які учні відчувають при розвʼязуванні хімічних задач і надавати допомогу учням відповідно до типу задач; здійснювати розвиток аналітичних здібностей під час співпраці учнів один з одним і вчителем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11137
ISBN: 978-966-304-292-3
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник ПГФ 2019 Грабова.pdf241,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.