Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11142
Назва: Вивчення кінетики реакції кислотного гідролізу сахарози
Автори: Галушко, Сергій Миколайович
Іванюк, Олеся Яківна
Ключові слова: Кінетика хімічних реакцій
Сахароза
Програма Origin
Хімічний гідроліз
Дата публікації: кві-2019
Видавництво: Візаві
Бібліографічний опис: Природничі науки і освіта : збірник наукових праць природничо-географічного факультету. – Умань : «Візаві», 2019. – 160 с.
Серія/номер: УДК;[50:37](082)
Короткий огляд (реферат): У статті йдеться про вплив на швидкість реакції інверсії сахарози зміни концентрації сахарози та кислоти, а також температури. Для цього вихідні концентрації (досліди 1 – 4) готувались за таким правилом: 1) для проведення першого досліду брали однакові об’єми попередньо приготовлених розчинів сахарози та кислоти; 2) для проведення другого досліду брали об’єм розчину сахарози такий, як у першому досліді, а об’єм розчину кислоти вдвічі менший; 3) для проведення третього досліду брали об’єм розчину кислоти такий, як у першому досліді, а об’єм розчину сахарози вдвічі менший. 4) для проведення четвертого досліду (визначення швидкості реакції при температурі 38 0С) реактиви (розчин HCl і розчин сахарози) брали у співвідношеннях як у першому досліді.
Опис: У статті йдеться про вплив на швидкість реакції інверсії сахарози зміни концентрації сахарози та кислоти, а також температури. Для цього вихідні концентрації (досліди 1 – 4) готувались за таким правилом: 1) для проведення першого досліду брали однакові об’єми попередньо приготовлених розчинів сахарози та кислоти; 2) для проведення другого досліду брали об’єм розчину сахарози такий, як у першому досліді, а об’єм розчину кислоти вдвічі менший; 3) для проведення третього досліду брали об’єм розчину кислоти такий, як у першому досліді, а об’єм розчину сахарози вдвічі менший. 4) для проведення четвертого досліду (визначення швидкості реакції при температурі 38 0С) реактиви (розчин HCl і розчин сахарози) брали у співвідношеннях як у першому досліді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11142
ISBN: 978-966-304-292-3
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник ПГФ 2019 Іванюк.pdf344,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.