Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11181
Назва: ФОРМУВАННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ СТУДЕНТІВ – ПРІОРИТЕТНЕ ЗАВДАННЯ ЗВО
Автори: Душечкіна, Наталія Юріївна
Гончарук, Віталій Володимирович
Ключові слова: екологічна культура
студенти
цінності
приорітети
Дата публікації: сер-2019
Видавництво: WayScience
Бібліографічний опис: Екологічна культура на рівні особистісних цінностей – це ступінь моральної зрілості людини, який глибоко закорінений у підсвідомості.
Короткий огляд (реферат): Формування екологічної культури майбутніх екологів передбачає оволодіння глибокими екологічними знаннями, відповідними уміннями і навичками з охорони навколишнього середовища, наявність мотивації та ціннісних орієнтацій щодо спрямованої екологічної діяльності, спрямованої на збереження навколишнього середовища, що здобуваються під час вивчення природничих дисциплін, розширюються й уточнюються під час занять і позааудиторних заходів. Студенти залучаються до практичної діяльності з покращення стану довкілля під час лабораторно-практичних занять, навчально-польової та педагогічної практик, туристично-краєзнавчої роботи, у процесі яких молоді люди можуть активно застосовувати здобуті знання.
Опис: Стратегічні напрями розв’язання екологічних проблем все більше зміщуються у бік зміни суспільної свідомості, способу мислення та поведінки, вироблення нових життєвих цінностей. Ці зміни передбачають впровадження системи цілеспрямованої екологічної освіти і виховання молоді, в якій особливе місце належить загальноосвітнім навчальним закладам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11181
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Way Science.pdf1,57 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.