Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11220
Title: Іноземна мова у професійній підготовці спеціалістів дошкільної освіти: проблеми і стратегії.
Authors: Павлюк, Вікторія Ігорівна
Keywords: іноземна мова
дошкільна освіта
моделі навчання
навчальний план
Issue Date: 20-Feb-2019
Publisher: РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка
Citation: Збірник тез доповідей [Електронний ресурс] IІI Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Іноземна мова у професійній підготовці спеціалістів: проблеми та стратегії». – Кропивницький: РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2019. – 271 с.
Series/Report no.: ББК;81.2(3)
УДК;4И
і;– 67
Abstract: До переваг сучасної дошкільної освіти можна віднести: навчання з висококваліфікованими спеціалістами, які демонструють високий академічний та соціальний розвиток; взаємодію дошкільного навчального закладу із закладом вищої освіти; підхід до навчання, заснований на грі, який допомагає учням осмислювати свій соціальний світ і розвивати почуття приналежності до спільноти; створення центрів дошкільної освіти для дітей різних статей, культурних традицій, здібностей та інтересів, тощо.
Description: Одним із пріоритетним напрямком стратегічного розвитку дошкільної освіти є формування іншомовної компетентності майбутніх фахівців на заняттях з іноземної мови та розробка стандартів професійної підготовки фахівців дошкільної освіти в аспекті вивчення іноземних мов.
URI: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11220
ISSN: 2522-4743
Appears in Collections:Факультет іноземних мов



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.