Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11221
Назва: Français niveau débutant
Автори: Литвиненко, Віктор Юрійович
Ключові слова: Французька мова для початківців
вивчення французької мови
навчальний посібник
заклади вищої освіти
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: ВПЦ «ОМІДА»
Бібліографічний опис: Французька мова для початківців: навчально-методичний посібник для студентів вищих навчальних закладів / укл. І.С. Лаухіна, В.Ю. Литвиненко, О.В. Побережник. – Умань : ОМІДА 2019.
Серія/номер: УДК;811.133.1(075.8)
ББК;81.471.1 – 923
Л;53
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичний посібник призначений для студентів, які починають вивчення французької мови як другої іноземної у вищих навчальних закладах на факультетах іноземних мов. Метою посібника є формування у студентів навичок усного та писемного мовлення та вимови згідно особливостей фонетичної, граматичної та лексико-синтаксичної будови французької мови.
Опис: Всі уроки мають однакову комплексну структуру: представлення голосного звука, його графічне зображення, позиція у слові, фрази та тексти для читання, діалоги, лексика до фраз та текстів, правила читання, у поясненнях до тексту аналізуються лексичні, орфографічні та граматичні особливості французької мови, розділ з граматики, вправи на читання та вправи для письмового виконання. З п’ятого уроку активно використовуються найрізноманітніші типи вправ у тому числі вправи на переклад на / з французької мови, підсумковий контроль сприяє ревізії вивченого матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11221
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
навчальний посібник 2019.pdf484,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.