Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11263
Назва: Вплив фізичних вправ на організм дітей
Автори: Карасєвич, Марина Петрівна
Ключові слова: здоров'я,
здоровий спосіб життя,
руховий розвиток,
фізичні вправи,
фізична культура,
організм дитини.
Дата публікації: 4-кві-2019
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Здоров’я для всіх: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, (Умань, 4 квітня 2019 р.) / [ред. кол.: Соколенко Л. С. (гол.ред.) та інші]. Умань: ВПЦ «Візаві», 2019. − 254 с.
Короткий огляд (реферат): Здоров’я дітей – одне з основних джерел щастя, радості і повноцінного життя. Для нашої країни головною проблемою, яка пов’язана з її майбутнім, є збереження та зміцнення здоров’я дітей. Фізична культура – одна з важливих складових частин загальної культури суспільства, що спрямована на збереження здоров’я, розвиток фізичних та інтелектуальних здібностей із метою гармонійного формування особистості та розвитку активної життєвої діяльності.
Опис: Карасєвич, М. П. Вплив фізичних вправ на організм дітей / М. П. Карасєвич // Здоров’я для всіх: матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, (Умань, 4 квітня 2019 р.) / [ред. кол.: Соколенко Л. С. (гол.ред.) та інші]. Умань: ВПЦ «Візаві», 2019. − С. 48−52.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11263
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_fizychnykh_vprav_na_orhanizm_ditei.pdf469,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.