Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11359
Назва: СПІВПРАЦЯ ЗАКЛАДУ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ТА СІМ’Ї У ВИХОВАННІ ДІТЕЙ
Автори: Трофаїла, Наталія Дмитрівна
Ключові слова: співпраця, виховання
батьки, вихователі
сім’я, діти
заклад дошкільної освіти
Дата публікації: сер-2019
Видавництво: м. Одеса
Бібліографічний опис: Трофаїла Н. Д. Співпраця закладу дошкільної освіти та сім’ї у вихованні дітей / Н. Д. Трофаїла // Науковий журнал «Інноваційна педагогіка» Одеса, 2019. – Вип. 12. – Т. 2. – С. 114-117.
Серія/номер: УДК;373.2.064.1
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність співробітництва закладу дошкільної освіти з батьками як засобу підвищення та узгодження виховних впливів на дітей. Розкрито мету і принципи організації цього співробітництва. Проаналізовано різні підходи до визначення форм співробітництва закладу дошкільної освіти з батьками, висвітлено основні напрями реалізації кожної з них. Повноцінне виховання дошкільника відбувається в умовах тісної співпраці сім’ї та ЗДО. Як відомо сім’я є першим і найважливішим інститутом соціалізації дитини. Але так як більшість батьків змушене займатися «пошуком» засобів існування, діти проводять дуже багато часу в закладі дошкільної освіти. Вихованням дітей, по суті займаються вихователі, які діють за спеціально розробленими програмами, але вплив сімейного виховання на формування особистості дитини відіграє значну роль.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11359
Розташовується у зібраннях:Факультет дошкільної та спеціальної освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.