Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11363
Назва: Значення обліку необоротних активів на підприємстві.
Автори: Демченко, Тетяна Анатоліївна
Ключові слова: облік
управління
необоротні активи
активи підприємства
Дата публікації: жов-2019
Видавництво: м. Херсон, вид-во ФОП Вишемирський В.С.
Бібліографічний опис: Демченко Т.А. Значення обліку необоротних активів на підприємстві. Проблеми і тенденції розвитку сучасної економіки в умовах інтеграційних процесів: теоретичні та практичні аспекти: матеріали IV Міжнародної науковопрактичної конференції, Херсон, 16-18 жовтня 2019 р., Херсон, вид-во ФОП Вишемирський В.С., 2019. С. 54–55.
Серія/номер: UDC 658.787;
Короткий огляд (реферат): Необоротні активи відіграють важливу роль у формуванні капіталу підприємства. А тому у процесі управління необоротними активами на підприємстві вирішуються такі комплекси управлінських завдань, як обґрунтування можливих форм оновлення основних засобів, визначення потреби в їх нарощенні та можливих способів розширення, формування необхідних фінансових ресурсів для придбання, підвищення ефективності використання введених в дію основних засобів. Справді вірна та обґрунтована побудова обліку необоротних активів на підприємстві має значний вплив на якість обліку та контролю в цілому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11363
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Demchenko_Херсон_.pdf291,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.