Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11381
Назва: Нові підходи до реалізації безперервної екологічної освіти та виховання
Автори: Гончарук, Віталій Володимирович
Ключові слова: екологічна освіта
екологічне виховання
нові підходи
безперервний освітній процес
екологізація
екологічна свідомість
Дата публікації: 20-чер-2019
Видавництво: ГО «Львівська педагогічна спільнота»
Бібліографічний опис: Гончарук В. В. Нові підходи до реалізації безперервної екологічної освіти та виховання. Теоретичні та практичні аспекти розвитку сучасної педагогіки та психології: Збірник тез наукових робіт учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Львів, 20–21 червня 2019 року). Львів: ГО «Львівська педагогічна спільнота», 2019. Ч. 1. С. 73–76.
Короткий огляд (реферат): На сьогодні екологія є багатогранною комплексною наукою, коло завдань якої охоплює практично всі питання, пов’язані зі взаєминами людського супільства та біосферою планети, а також із гармонізацією цієї взаємодії. Адже людство досягло такого рівня розвитку, що, на жаль, не може існувати далі, не змінюючи природних умов. Тому надалі люди будуть змушені робити це обдумано, передбачаючи далеку перспективу і використовувати знання основних екологічних законів, адже інших шляхів виходу з екологічної кризи суспільство не має. Екологічна освіта і виховання покликані забезпечити дітей і молодь науковими знаннями про взаємозв’язок природи і суспільства, допомогти зрозуміти багатогранне значення природи для суспільства в цілому і кожної людини зокрема, сформувати прагнення і вміння брати активну участь в охороні й поліпшенні навколишнього середовища. Все більше освітян схиляються до необхідності екологізації всіх навчальних предметів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11381
Розташовується у зібраннях:Природничо-географічний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Novi pidxody` do realizaciyi bezperervnoyi ekologichnoyi osvity` ta vy.pdf164,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.