Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11409
Назва: | Конкуренція в готельному бізнесі. |
Автори: | Поворознюк, Інна Миколаївна |
Ключові слова: | конкуренція готельний бізнес конкурентні переваги готельна послуга |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київ: Інформаційно-аналітичне агентство |
Бібліографічний опис: | Поворознюк І. М. Конкуренція в готельному бізнесі. Стратегія розвитку України: фінансово-економічний та гуманітарний аспекти: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16 жовтня 2019 року. Київ: Інформаційно-аналітичне агентство, 2019. С. 440-442. |
Короткий огляд (реферат): | Доведено, що рівень конкурентоспроможності готельного господарства має ґрунтуватися на обліку думок споживачів. Тому, що особливості ринку готельних послуг, специфіка готельного продукту, вимоги та переваги споживачів готельних продуктів визначають специфічні особливості маркетингової діяльності в готельній галузі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11409 |
ISSN: | ISBN 978-617-571-171-2 |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник Київ.pdf | 169,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.