Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11409
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Поворознюк, Інна Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-28T14:29:37Z | - |
dc.date.available | 2019-11-28T14:29:37Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Поворознюк І. М. Конкуренція в готельному бізнесі. Стратегія розвитку України: фінансово-економічний та гуманітарний аспекти: матеріали VІ Міжнар. наук.-практ. конф., 16 жовтня 2019 року. Київ: Інформаційно-аналітичне агентство, 2019. С. 440-442. | uk_UA |
dc.identifier.issn | ISBN 978-617-571-171-2 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11409 | - |
dc.description.abstract | Доведено, що рівень конкурентоспроможності готельного господарства має ґрунтуватися на обліку думок споживачів. Тому, що особливості ринку готельних послуг, специфіка готельного продукту, вимоги та переваги споживачів готельних продуктів визначають специфічні особливості маркетингової діяльності в готельній галузі. | uk_UA |
dc.publisher | Київ: Інформаційно-аналітичне агентство | uk_UA |
dc.subject | конкуренція | uk_UA |
dc.subject | готельний бізнес | uk_UA |
dc.subject | конкурентні переваги | uk_UA |
dc.subject | готельна послуга | uk_UA |
dc.title | Конкуренція в готельному бізнесі. | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інститут економіки та бізнес-освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник Київ.pdf | 169,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.