Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11436
Назва: Викладання іноземної мови у закладах вищої освіти ФРН та США: упровадження позитивного досвіду в Україні.
Автори: Безлюдна, Віта Валеріївна
Ключові слова: викладання іноземних мов
вища освіта
заклади вищої освіти
підготовка майбутніх учителів
Дата публікації: лют-2019
Видавництво: Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського
Бібліографічний опис: Безлюдна В. В. Викладання іноземної мови у закладах вищої освіти ФРН та США: упровадження позитивного досвіду в Україні. Науковий вісник Миколаївського національного університету. Педагогічні науки: лютий 2019. Миколаїв: МНУ імені В. О. Сухомлинського, 2019. С. 13-18.
Серія/номер: УДК;378 (430+73):37 (477)
Короткий огляд (реферат): У статті висвітлено особливості викладання іноземних мов у закладах вищої освіти Сполучених Штатів Америки та Федеративній Республіці Німеччини у компаративному аспекті. Узагальнено позитивний досвід викладання іноземних мов у закладах вищої освіти Німеччини та США. З‘ясовано, що викладання іноземних мов у Федеративній Республіці Німеччини має спільні ознаки з американським досвідом, оскільки характеризується поєднанням теоретичного і практичного блоків педагогічної, мовної та методичної спрямованості. Окреслено шляхи вдосконалення викладання іноземних мов у вузах України за трьома напрямами, які можна розглядати з можливістю їх упроваджувати у закладах вищої освіти України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11436
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykladannya_inoz_movy.pdf213,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.