Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11473
Назва: ЕЛЕКТРОННИЙ ПІДРУЧНИК, ЯК ОДИН ІЗ НАПРЯМІВ РОЗВИТКУ ЕЛЕКТРОНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ РЕСУРСІВ
Автори: Свиридюк, Віталій Вікторович
Свиридюк, Ольга Володимирівна
Ключові слова: електронний підручник
електронні інформаційні ресурси
професійна освіта
електротехніка
Дата публікації: 2019
Видавництво: Дрогобич : ТзОВ "ТРЕК-ЛТД"
Бібліографічний опис: Свиридюк В., Свиридюк О. Електронний підручник як один із напрямів розвитку електронних інформаційних ресурсів. Збірник тез доповідей ІІІ Міжнародна наукова конференція УАДО «Імплементація європейських стандартів в українські освітні дослідження». 21 червня. Київ. 2019. С.168-171.
Короткий огляд (реферат): У статті наголошено, що використання електронного підручника дає змогу переосмислити традиційні підходи до вивчення навчального матеріалу з електротехніки. Нові підходи в навчанні засобами електронного підручника сприяють систематичному засвоєнню знань, формуванню практичних умінь і навичок, дозволяють підвищувати якість професійної підготовки спеціаліста, використовувати одержані знання для розв’язання будь-яких проблем. А це в свою чергу забезпечує впровадження компетентнісного підходу в фаховій підготовці майбутніх кваліфікованих робітників. Якісна освіта не може існувати без доступу до якісних інформаційних ресурсів, що забезпечують процеси викладання, навчання та дослідження.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11473
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
svyrydiuk_tezy.pdf293,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.