Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11533
Назва: Критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю
Автори: Кочубей, Тетяна Дмитрівна
Люльченко, Вячеслав Григорович
Ключові слова: професійна санітарно-гігієнічна компетентність
майбутній інженер-педагог харчового профілю
показник
рівень
критерій
Дата публікації: 1-кві-2018
Видавництво: Редакційно-Видавничий Відділ Центральноукраїнського Державного Педагогічного Університету Імені Володимира Винниченка
Бібліографічний опис: Кочубей Т.Д. Критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю / Т.Д. Кочубей, В.Г. Люльченко // Наукові записки. Серія: Педагогічні науки. – 2018. – Вип. 173. – С. 25–30
Короткий огляд (реферат): У статті охарактеризовано критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю, зокрема когнітивний (санітарно-гігієнічні знання), мотиваційний (зацікавлення до санітарно-гігієнічної освіти і виховання) та діяльнісний (формування санітарно-гігієнічної культури), а також розкрито відповідні їх показники та рівні високий (творчий), достатній (базовий), середній (функціональний), низький (критичний).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11533
ISBN: 978–7406–57–8
Розташовується у зібраннях:Факультет соціальної та психологічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кри.pdf741,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.