Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11533
Назва: | Критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю |
Автори: | Кочубей, Тетяна Дмитрівна Люльченко, Вячеслав Григорович |
Ключові слова: | професійна санітарно-гігієнічна компетентність майбутній інженер-педагог харчового профілю показник рівень критерій |
Дата публікації: | 1-кві-2018 |
Видавництво: | Редакційно-Видавничий Відділ Центральноукраїнського Державного Педагогічного Університету Імені Володимира Винниченка |
Бібліографічний опис: | Кочубей Т.Д. Критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю / Т.Д. Кочубей, В.Г. Люльченко // Наукові записки. Серія: Педагогічні науки. – 2018. – Вип. 173. – С. 25–30 |
Короткий огляд (реферат): | У статті охарактеризовано критерії, показники та рівні сформованості професійної санітарно-гігієнічної компетентності майбутнього інженера-педагога харчового профілю, зокрема когнітивний (санітарно-гігієнічні знання), мотиваційний (зацікавлення до санітарно-гігієнічної освіти і виховання) та діяльнісний (формування санітарно-гігієнічної культури), а також розкрито відповідні їх показники та рівні високий (творчий), достатній (базовий), середній (функціональний), низький (критичний). |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11533 |
ISBN: | 978–7406–57–8 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет соціальної та психологічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кри.pdf | 741,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.