Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534
Назва: | Технологія продукції громадського харчування |
Автори: | Дубова, Наталія Вячеславівна |
Ключові слова: | громадське харчування харчові продукти харчові технології кулінарна продукція |
Дата публікації: | лис-2019 |
Видавництво: | Умань : ВПЦ «Візаві» |
Бібліографічний опис: | Технологія продукції громадського харчування : навч. посібн. / уклад. Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – Ч. 1. – 120 с. |
Серія/номер: | УДК;641. 5 (075.8) |
Короткий огляд (реферат): | Розкриваються питання організації виробництва продукції громадського харчування, критерії якості продукції; розглядаються фізико-хімічні зміни, що відбуваються у харчових продуктах у процесі виробництва кулінарної продукції та їх вплив на якість продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534 |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Посібник.pdf | 287,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.