Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубова, Наталія Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-03T08:26:05Z | - |
dc.date.available | 2019-12-03T08:26:05Z | - |
dc.date.issued | 2019-11 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продукції громадського харчування : навч. посібн. / уклад. Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – Ч. 1. – 120 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534 | - |
dc.description.abstract | Розкриваються питання організації виробництва продукції громадського харчування, критерії якості продукції; розглядаються фізико-хімічні зміни, що відбуваються у харчових продуктах у процесі виробництва кулінарної продукції та їх вплив на якість продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Умань : ВПЦ «Візаві» | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | УДК;641. 5 (075.8) | - |
dc.subject | громадське харчування | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | кулінарна продукція | uk_UA |
dc.title | Технологія продукції громадського харчування | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Факультет інженерно-педагогічної освіти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Посібник.pdf | 287,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.