Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДубова, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2019-12-03T08:26:05Z-
dc.date.available2019-12-03T08:26:05Z-
dc.date.issued2019-11-
dc.identifier.citationТехнологія продукції громадського харчування : навч. посібн. / уклад. Наталія Вячеславівна Дубова. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2019. – Ч. 1. – 120 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11534-
dc.description.abstractРозкриваються питання організації виробництва продукції громадського харчування, критерії якості продукції; розглядаються фізико-хімічні зміни, що відбуваються у харчових продуктах у процесі виробництва кулінарної продукції та їх вплив на якість продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherУмань : ВПЦ «Візаві»uk_UA
dc.relation.ispartofseriesУДК;641. 5 (075.8)-
dc.subjectгромадське харчуванняuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.titleТехнологія продукції громадського харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Факультет інженерно-педагогічної освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник.pdf287,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.