Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11616
Назва: СПІВПРАЦЯ СТУДЕНТІВ КАНАДСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТОРОНТО З ГРОМАДОЮ
Автори: Підгаєцька, Анна Віталіївна
Ключові слова: Канада
студенти
громада
співпраця
Дата публікації: бер-2019
Видавництво: СПД "Охотнік"
Бібліографічний опис: Підгаєцька А.В. Співпраця студентів канадського університету Торонто з громадою. Освіта і наука у мінливому світі (частина І): матеріали міжнародної наукової конференції (Дніпро, 29–30 березня 2019 рік). Дніпро, 2019. С. 81–82.
Короткий огляд (реферат): В університеті Торонто функціонує Центр партнерства з громадою університету Торонто (Center for community partnership, University of Toronto), що навчає студентів долучатися до громадської діяльності шляхом вивчення академічної дисципліни (community-engaged learning). Таке навчання передбачає написання студентом курсової роботи та залучення до позанавчальної діяльності – студенти долучаються до роботи місцевої громадської організації. Для того, щоб університетська молодь винесла максимум з отриманого досвіду, після закінчення тренування вони діляться своїми враженнями та роздумами з іншими студентами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11616
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Співпраця студентів з громадою.pdf242,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.