Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11621
Назва: Форми співпраці студентів канадських університетів та громади
Автори: Підгаєцька, Анна Віталіївна
Ключові слова: співпраця
канадські університети
громада
студентське самоврядування
Дата публікації: чер-2019
Видавництво: ТзОВ "Трек-ЛТД"
Бібліографічний опис: Підгаєцька А.В. Форми співпраці студентів канадських університетів та громади. Імплементація європейських стандартів в українські освітні дослідження: збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наукової конференції Української асоціації дослідників освіти (Київ, 21 червня 2019 рік). Київ– Дрогобич, 2019. С. 147–150.
Короткий огляд (реферат): Координаційні центри партнерських зв’язків університету з громадою створюють разом з громадами-партнерами можливості для позанавчальної діяльності студентів у вигляді: громадських проектів та програм, Альтернативного Тижня Читання, проведення спільних досліджень, сесій зворотного зв’язку, ярмарок вакансій роботи на волонтерських засадах, міжнародних та національних конференцій, семінарів щодо партнерства між громадами та університетами що є найефективнішими формами співпраці студентів університету та громади. Залучення студентів до громадських проектів та програм значно сприяє співпраці між освітніми установами та підприємствами. Основні завдання таких проектів – навчити студентів застосовувати отримані знання у практичній діяльності, що відповідає специфічним потребам певних галузей; здобувати навички критичного мислення та вирішення проблем. Академічна дисципліна «навчання громадській діяльності» підвищує соціальну відповідальність, дає студентам можливість побачити результати своєї діяльності, відчути себе активним членом суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11621
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези Підгаєцька УАДО.pdf488,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.