Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11672
Назва: Методика навчання іноземної мови ЛЕКЦІЙНИЙ КУРС З ПРАКТИКУМОМ напрям підготовки 013 Початкова освіта
Автори: Байдюк, Любов Миколаївна
Комар, Ольга Анатоліївна
Ключові слова: іноземна мова
іншомовне спілкування
система навчання
граматика
Дата публікації: 2019
Видавництво: ВІЗАВІ
Бібліографічний опис: Методика навчання іноземної мови: Лекційний курс з практикумом/ укл.: Л. М. Байдюк. ‒ Умань, 2019. ‒ 96 с.
Серія/номер: УДК;811 (072) М 54
Короткий огляд (реферат): Навчально-методичне видання розкриває мету та зміст предмету «Методика навчання іноземної мови », містить леції, плани практичних занять, індивідуально-дослідне завдання, питання до підсумкового контролю і також список рекомендованої літератури. Для студентів педагогічних спеціальностей закладів вищої освіти. Прислужиться вчителям іноземних мов та викладачам ЗВО.
Опис: Навчально-методичне видання розкриває мету та зміст предмету «Методика навчання іноземної мови », містить леції, плани практичних занять, індивідуально-дослідне завдання, питання до підсумкового контролю і також список рекомендованої літератури. Для студентів педагогічних спеціальностей закладів вищої освіти. Прислужиться вчителям іноземних мов та викладачам ЗВО.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11672
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методика Навчання іноземної мови.pdf1,52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.