Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11682
Назва: ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ РОЗВИТКУ НАВИЧОК ГОВОРІННЯ В УМОВАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА»
Автори: Байдюк, Любов Миколаївна
Ключові слова: інтерактивні технології
Механізм репродукції
конструювання
Інтерактивні методи
Дата публікації: 7-жов-2019
Бібліографічний опис: Тенденції сучасної підготовки майбутніх учителів початкової школи:матеріали всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції 7-8 жовтня 2019 року
Серія/номер: УДК;378.018.8:373.5.011.3-051(06) Т33
Короткий огляд (реферат): В сучасному світі важливість вивчення іноземних мов значно зросла. Глобалізація суспільства, реалізація концепції «Нова українська школа», потреба особистості у швидкій адаптації до умов полікультурного світу, який весь час змінюється, посилює інтерес до мовної освіти як важливого інструменту життєдіяльності людини у полікультурній і мультилінгвальній спільності людей. Нові реалії вимагають змін до рівнів володіння іноземними мовами, визначення нових підходів до їх викладання. Основною метою навчання англійської мови в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» є формування в учнів комунікативної компетенції. Це означає оволодіння мовою як засобом міжкультурного спілкування, розвиток умінь використовувати іноземну мову як інструмент у діалозі культур сучасного світу. З позицій державної мовної політики навчання іноземних мов в умовах реалізації концепції «Нова українська школа» є одним із пріоритетів сучасної освіти.
Опис: у тезах розкрито питання ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ РОЗВИТКУ НАВИЧОК ГОВОРІННЯ В УМОВАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ «НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11682
Розташовується у зібраннях:Факультет початкової освіти



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.