Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11795
Назва: Місце і роль астрофізичних знань в ОПП підготовки магістрів освітньої галузі «Природознавство»
Автори: Ткаченко, Ігор Анатолійович
Краснобокий, Юрій Миколайович
Ключові слова: освітньо-професійна програма
магістратура
природознавство
знання
природничо-наукова картина світу
Дата публікації: гру-2019
Видавництво: CPN Publishing Group
Бібліографічний опис: Ткаченко І. А., Краснобокий Ю. М. Місце і роль астрофізичних знань в ОПП підготовки магістрів освітньої галузі «Природознавство». Perspectives of world science and education. Abstracts of the 4th International scientific and practical conference (December 25-27, 2019). CPN Publishing Group. Osaka, Japan. 2019. Pp. 860–868.
Серія/номер: УДК;372.851: 372.853
Короткий огляд (реферат): У статті розкриваються конструктивні особливості структури освітньо-професійної програми підготовки магістрів освітньої галузі «Природознавства», яка базується на інтегративному підході до формування змісту освітнього процесу у формальній шкільній та вищій освіті, що забезпечує перехід від технології набуття знань наукових фактів до технології набуття універсальних компетентностей, необхідних для продовження навчання впродовж життя. Пропонована освітньо-професійна програма є міждисциплінарною, що дає змогу формувати метакомпетентності у здобувачів на основі системи цілісних астрофізичних знань про «Природу» у формі універсальної природничо- наукової картини світу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11795
Розташовується у зібраннях:Факультет фізики, математики та інформатики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Місце і роль астрофіз. знань в ОПП.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.