Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11827
Назва: Проблеми соціалізації дітей та молоді в Польщі та Україні
Автори: Карпич, Ірина Олександрівна
Перфільєва, Майя Володимирівна
Ключові слова: Соціалізація
соціальне виховання
діти та молодь з інвалідністю
інклюзія
Дата публікації: 2019
Видавництво: Кропивницький РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка
Бібліографічний опис: Карпич І. О., Перфільєва М. В. Проблеми соціалізації дітей та молоді в Польщі та Україні / І. О. Карпич, М. В. Перфільєва // Наукові записки / ред. кол. В. Черкасов, В. Радул, Н. Савченко та ін. – Випуск 182. – Серія: педагогічні науки. – Кропивницький РВВ ЦДПУ ім. В. Винниченка, 2019. – С. 125–130.
Серія/номер: УДК;(37.013.42+376)(438+477)
Короткий огляд (реферат): Автором встановлено, що, незважаючи на актуальність проблеми у польському суспільстві, значну кількість наукових праць, присвячених її вивченню, питання соціального виховання дітей та молоді з обмеженими можливостями потребують поглибленого теоретичного обґрунтування педагогічних засад цього процесу. Стаття присвячена історіографічному аналізу та узагальненню праць українських та польських науковців з проблеми дослідження за такими напрямами: компаративістські дослідження; теоретико-методологічні аспекти соціального виховання та соціалізації особистості, спеціальної та інтеграційної освіти; проблеми педагогічної роботи з сім’ями, які мають дітей або молодь з інвалідністю, професійної реабілітації та соціального захисту тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11827
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карпич І.О..pdf323,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.