Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11857
Назва: Використання цифрових технологій у процесі навчання англійської мови в початковій школі
Автори: Бойко, Яків Анатолійович
Ключові слова: інформаційно-комунікаційні технології
Інтернет
комп’ютерні програми
інтернет- ресурси
англійська мова
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: Гнозис
Бібліографічний опис: Бойко Я. Використання цифрових технологій у процесі навчання англійської мови в початковій школі. Вища освіта України у контексті інтеграції до європейського освітнього простору. Київ: Гнозис, 2019. №4. Кн.1. Том I (83). С.481–489.
Серія/номер: УДК;37.013-053.5(082)
Короткий огляд (реферат): У статті здійснено огляд переваг застосування окремих інформаційно-комунікаційних технологій з метою формування і підвищення англомовної компетенції учнів в початкових класах. Статтю присвячено проблемі особливостей використання цифрових технологій, охарактеризовані деякі інтерактивні методики, педагогічні програмні засоби та Інтернет-ресурси у процесі вивчення англійської мови в початковій школі. Автор досліджує потенційні можливості використання комп’ютера, цифрової гри, розмовляючих електронних книжок, фотоальбомів, віртуальних екскурсій у навчальному процесі. Впровадження мережних сервісів web 2.0 у мовній освіті виступає одним з перспективних напрямків інформатизації освітнього процесу, який допомагає сформувати в учнів стійку комунікативну компетентність під керівництвом досвідченого учителя. На вибір правильної стратегії до навчання молодших школярів англійської мови впливає багато факторів: вік учнів, наявність ресурсів, шкільний контекст, досвід та компетентність вчителя тощо.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/11857
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
фахова_1_ст_Київ.pdf289,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.