Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12084
Назва: Економічна доступність продуктів харчування – ключова умова продовольчої безпеки
Автори: Фицик, Лариса Анатоліївна
Мудрак, Руслан
Ключові слова: продовольча безпека
економічна доступність
бідність
голод
порогове значення
міжнародний досвід
Дата публікації: 2017
Видавництво: Інститут трансформації суспільства
Бібліографічний опис: Мудрак Р. П. Економічна доступність продуктів харчування – ключова умова продовольчої безпеки / Мудрак Р. П., Цимбалюк Ю. А., Фицик Л. А (Україна), Пуах Ч. Х. (Малайзія) // Економічний часопис – XXI. (Категорія А, Scopus). – 2017. – №168 (11–12). – С. 53–56.
Серія/номер: УДК;338.439
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено економічну доступність продуктів харчування як головний індикатор продовольчої безпеки. Стверджується, що надмірні витрати незаможних українських домогосподарств на придбання продовольства є очевидною ознакою того, що вони перебувають в стані продовольчої небезпеки. На основі порівняльного аналізу практичного досвіду продовольчого забезпечення населення та методики визначення порогового значення економічної доступності продовольства в інших країнах і міжнародних організаціях робиться висновок про те, що нормативне граничне (порогове) значення українського індикатора «економічна доступність продуктів» на рівні 60% є необґрунтовано завищене.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12084
ISSN: 1728-6220 (Print)
1728-6239 (Online)
Розташовується у зібраннях:Історичний факультет

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ekonomichna_dostupnist_produktiv_kharchuvannia–kliuchova_umova_prodovolchoi_bezpeky.pdf925,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.