Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12298
Назва: Сучасний стан і перспективи розвитку логістичного менеджменту в Україні
Автори: Богашко, Олександр Леонідович
Ключові слова: менеджмент
логістика
логістичний менеджмент
інфраструктура
транспорт
економіка
Дата публікації: 20-бер-2020
Видавництво: Редакційно-видавничий відділ Уманського національного університету садівництва
Бібліографічний опис: Богашко О. Л. Сучасний стан і перспективи розвитку логістичного менеджменту в Україні. Логістичний менеджмент: проблеми, перспективи та геостратегічні вектори розвитку / Редкол.: Новак І. М. (відп. ред.) та ін. Умань: Редакційно-видавничий відділ Уманського національного університету садівництва, 2020. С. 45-48.
Серія/номер: УДК;658.8
Короткий огляд (реферат): Затребуваність наукових підходів і практичних методів логістичного менеджменту співпала з початком переходу України до ринкових відносин. Як показує вітчизняний і закордонний досвід, потреба в конкретному теоретичному апараті та практичному інструментарії логістичного менеджменту залежить від ряду умов, що визначають рівень розвитку продуктивних сил, технологій, політичної обстановки, зрілості ринкових відносин в той чи інший історичний період. Можливість і темпи розвитку логістичних підходів у вітчизняному бізнесі також не можна розглядати у відриві від сучасної соціально-економічної, політичної ситуації в Україні та прогнозу перебігу економічних реформ. Не вдаючись до детального економічного аналізу, спробуємо в загальних рисах сформулювати ті принципові труднощі, які є на шляху розвитку логістичної концепції в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12298
Розташовується у зібраннях:Інститут економіки та бізнес-освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasnyi_stan_i _persp.pdf748,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.