Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12361
Назва: ДОСЛІДНИЦЬКІ ПІДХОДИ ДО ПРОЦЕСУ ОВОЛОДІННЯ ІНОЗЕМНОЮ МОВОЮ
Автори: Загребнюк, Юлія Володимирівна
Ключові слова: Дослідницький підхід
контрастивний аналіз
інтроспективні методи
аналіз помилок
Дата публікації: лис-2019
Видавництво: Житомир
Бібліографічний опис: Загребнюк Ю. В. Дослідницькі підходи до процесу оволодіння іноземною мовою. Проблеми і перспективи актуалізації іншомовної комунікативної підготовки фахівців у ХХІ столітті: матеріали VI Всеукр. наук.-практ. вебінару з міжнар. участю, м. Житомир, 27 листопада 2019 р. Житомир, 2019. С 56-58.
Серія/номер: УДК;81'243:17.023.36
Короткий огляд (реферат): Визначено три дослідницькі підходи до процесу оволодіння іноземною мовою: контрастивний аналіз, аналіз помилок та інтроспективні методи. Досліджено, що найоптимальнішим підходом дослідження особливостей оволодіння іноземною мовою вважається комплексний підхід до вивчення продуктивного білінгвізму, який зіставляється з усіма мовленнєво-мисленнєвими механізмами й етапами мовленнєвої діяльності людини.
Опис: У вивченні і оволодінні іноземною мовою надзвичайно велику роль відіграють різноманітні нейро- та психолінгвістичні аспекти. Визначено три дослідницькі підходи до процесу оволодіння іноземною мовою, кожен з яких ґрунтується на певних теоретичних позиціях, об’єкті та меті дослідження, ключових поняттях та результатах. До цих підходів належать: контрастивний аналіз, аналіз помилок, інтроспективні методи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12361
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zahrebniuk_doc - копия.pdf309,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.