Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12367
Назва: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ В УПРАВЛІННІ ШКІЛЬНОЮ ОСВІТОЮ В КАНАДІ
Автори: Павлюк, Вікторія Ігорівна
Ключові слова: управління освітою
тенденцій в освіті
загальноканадські стратегії
провінційні програми навчання
стандартизація, централізація освіти
Дата публікації: 2020
Видавництво: Київ
Бібліографічний опис: Павлюк В.І. Сучасні тенденції в управлінні шкільною освітою в Канаді Педагогічна компаративістика і міжнародна освіта 2020:матерали IV міжнародної конференції (інтернет-конференція). (Київ, 28 травня, 2020 р.) Київ, 2020.
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є виявлення ключових тенденцій в управління освітою в Канаді, розкриття їх особливостей для подальших наукових розвідок у галузі практик світової освітньої політики. Розкрито, що управління освітою в Канаді підпорядковано тришаровій структурі та демократичній участі громади в освіті на рівні шкільних рад. Виявлено, що уряд Канади відповідно до тенденцій в освіті окреслив такі пріорітети освітньї політики в школах як результати освіти, обмін інформацією про кращі навчальні практики, співпраця за навчальними програмами, сприяння дослідженню освітньої політики, посилення «миттєвих» заходів та покращення доступу до них, підтримка міжнародної діяльності, сприяння академічної мобільності викладачів і студентів, посилення ролі Ради міністрів освіти Канади для створення корисного та ефективного контенту та співпраця з федеральним урядом. Визначено роль батьків в у функціонування шкільних рад Канади та проаналізовано їх вплив на тенденції в наданні освітніх послуг школярам.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12367
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SUChASNI TENDENTsII V UPRAVLINNI ShKILNOIu OSVITOIu V KANADI.pdf222,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.