Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12378
Назва: ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ ВІРТУАЛЬНОЇ ЕКСКУРСІЇ НА ЗАНЯТТЯХ З ІСПАНСЬКОЇ МОВИ
Автори: Філіппович, Таміла Миколаївна
Ключові слова: Віртуальна екскурсія
заняття з іспанської мови
он-лайн тури
інноваційні технології
Дата публікації: кві-2020
Видавництво: ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Філіппович Т. М. ЗАСТОСУВАННЯ МЕТОДУ ВІРТУАЛЬНОЇ ЕКСКУРСІЇ НА ЗАНЯТТЯХ З ІСПАНСЬКОЇ МОВИ. Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст : матеріали міжн. науково практ. Інтернет-конф., 10 квітня 2020 р. м. Умань. – Умань : «Візаві», 2020, – 276 с.
Серія/номер: УДК;37:001.895(477+100)(06)
І-;66
Короткий огляд (реферат): Україна, як держава, що розвивається і орієнтується на демократичні та гуманістичні цінності світової культури прагне стати частиною Європейського союзу. Зважаючи на це, політики, науковці та освітяни дедалі глибше усвідомлюють потребу у побудові єдиного наукового й освітянського простору. Держава потребує висококваліфікованих фахівців із знанням іноземних мов, культур та традицій європейських держав, здатних до запровадження свіжих оригінальних ідей, прогресивних методів та інноваційних технологій. Розв’язати цю проблему, хоча б частково, можна за допомогою використання, поряд з традиційними, інноваційних методів навчання. З огляду на це, пропоную звернути вашу увагу на застосування методу віртуальної екскурсії у процесі навчання іноземних мов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12378
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zastosuvannia_metodu_virtualnoi_exkursii_na_zaniattiah_z_ispanskoi_movy.pdf214,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.