Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12382
Назва: ПІДГОТОВКА ДО ЗНО З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ (тести з граматики)
Автори: Нестеренко, Інна Борисівна
Ключові слова: навчальний посібник
ЗНО
граматика англійської мови
тестові завдання
Дата публікації: гру-2019
Видавництво: Алмі
Бібліографічний опис: Підготовка до ЗНО з англійської мови : (тести з граматики) : навчальний посібник / Уманський держ. пед. ун-т імені Павла Тичини ; авт.-уклад.: Ю. В. Загребнюк, І. Б. Нестеренко ; [рец.: В. В. Безлюдна, А. В. Красуля, Т. А. Довгалюк]. – Умань : Алмі, 2019. – 120 с.
Серія/номер: УДК;811.111'36(075)
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник містить граматичні тестові завдання, спрямовані на контроль рівня сформованості вмінь та навичок, необхідних для виконання тестових завдань формату ЗНО, рецептивних та репродуктивних граматичних навичок, а також знань з англійської мови, мовної компетенції студентів/абітурієнтів ЗВО. Посібник може бути використаний у навчальних закладах усіх рівнів.
Опис: Праця складається з модулів, тексти в яких об’єднані за тематичним принципом, з тестів, а також таблиць з граматичним матеріалом, котрі можуть бути використані при розв’язанні тестових завдань.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12382
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
посібник.pdf218,9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.