Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12453
Назва: Стилістичні аспекти формування мовної особистості старшокласника у процесі вивчення мови
Автори: Мамчур, Євген Анатолійович
Кучеренко, Ірина Анатоліївна
Ключові слова: комунікативна компетентність
стилістичний аспект
розповідь
опис
роздум
Дата публікації: 2020
Видавництво: ВПЦ "Візаві"
Бібліографічний опис: Мамчур Є.А. Стилістичні аспекти формування мовної особистості старшокласника у процесі вивчення мови / І.А. Кучеренко, Є.А. Мамчур // Теорія і практика підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури : збірник наукових і навчально-методичних матеріалів. Умань : ВПЦ "Візаві", 2020, С. 66 - 71.
Короткий огляд (реферат): Компетентнісна спрямованість сучасної мовної освіти спрямовує вчителя-словесника змінити стратегію й тактику підготовки та проведення уроку мови з чітко визначеною метою – сформувати компетентного мовця, розвинути комунікативну компетентність учня, його здатність доцільно й ефективно спілкуватися в різних ситуаціях спілкування і сферах суспільного життя. У зв’язку з цим важливим є стилістичний аспект мовної підготовки старшокласника. Стилістичне спрямування навчання української мови в сучасній школі дедалі має набути більшої ваги, проводитися систематично і цілеспрямовано, на текстовій основі, з урахуванням компетентнісного, комунікативно-діяльнісного, функційно-стилістичного, особисто орієнтованого підходів до навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12453
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття лютий 2020.pdf180,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.