Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12455
Назва: Cучасні тенденції підвищення кваліфікації учителя англійської мови
Автори: Холод, Ірина Василівна
Ключові слова: курси підвищення кваліфікації
методологічна компетентність
учитель англійської мови
стажування
Дата публікації: 10-кві-2020
Видавництво: Умань - ВПЦ «Візаві»
Бібліографічний опис: Холод І.В. Cучасні тенденції підвищення кваліфікації учителя англійської мови // Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст: матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Умань, 10 квітня 2020). Умань, 2020. С. 252–255.
Короткий огляд (реферат): Переосмислення соціальної і професійної ролі вчителя Нової української школи актуалізує необхідність підготовки та перепідготовки фахівців, адаптованих до сучасних соціокультурних умов, здатних працювати творчо, приймаючи нестандартні рішення, засвоювати нові професійні ролі і функції, зустрічати виклики європейського рівня освітніх послуг.
Опис: Матеріал актуалізує сучасні підходи до шляхів проходження курсів підвищення кваліфікації вчителів ангілйської мови в Україні. Підвищення професійної майстерності педагогічних та науково-педагогічних працівників здійснюється за різними формами, видами та у різних суб’єктів підвищення кваліфікації, що відображено в праці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.udpu.edu.ua/handle/123456789/12455
Розташовується у зібраннях:Факультет іноземних мов

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Холод_тези.pdfХолод І.В. Cучасні тенденції підвищення кваліфікації учителя англійської мови // Інновації в сучасній освіті: український та світовий контекст: матеріали міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (Умань, 10 квітня 2020). Умань, 2020. С. 252–255.343,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.